Jäsenyys ja sen tuomat edut

Liikuntakeskus KuntoKulman jäsenmaksu sisältää ainaisjäsenyyden, magneettikortin ja kahden viikon tutustumisen kuntosalille / ohjatuille tunneille. Erilaisten kampanjoiden kohdalla voi tutustumisaika vaihdella tai sitä ei ole lainkaan. Jäsenyys ei tarkoita sitoutumista vuosisopimukseen, vaan edullisempia hintoja ja tarjouksia.

Jäsenmaksu on kertaluonteinen 50 €:n maksu, erinäisiä vuosimaksuja ei ole.

Jäsenetuna sähköisen ajanvarausjärjestelmän käyttö. Saat oman tunnuksen, jolla pääset varaaman ryhmäliikuntatunteja jopa kaksi viikkoa eteenpäin.

Henkilökuntamme ohjaa turvallisen tavan käyttää kuntosalin laitteita. Sinulla on mahdollisuus myös harjoitella henkilökohtaisella ohjelmalla. Se laaditaan tavoitteidesi ja toiveidesi mukaisesti huomioiden terveydentila, kuntotaso, ikä yms.

Ohjelma sisältää alkuhaastattelun, ohjelman sekä sen yhdessä läpikäynnin. Käytössämme on monipuolinen ja helppokäyttöinen mobiilisovellus.

Sen käyttöoikeus sisältyy kaikkiin harjoitusohjelmiemme hintaan aina kolmeksi (3) kuukaudeksi kerrallaan. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Jäseneksi voi liittyä liikuntakeskuskuksen vastaanoton aukioloaikojen puitteissa.

Jäsen pääsee kuntosalille omalla magneettikortillaan 4.30 – 23.00 välisenä aikana vuoden jokaisena päivänä, mikäli kortti on ladattu. Korttiin voi ladata 10-kortin, kk-kortin, kertamaksuja tai vuosisopimuksen 12 kk.