JÄSENYYS/ SALI ETIKETTI

Liikuntakeskus on tarkoitettu kaikentasoisille kuntoilijoille, naisille ja miehille.

Asiakkaamme tulee olla varma harjoittelun sopivuudesta itselleen. Harjoittelu keskuksessa tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla. KuntoKulma ei ole vastuussa mahdollisista onnettomuuksista, henkilökohtaisen omaisuuden katoamisesta tai vahingoittumisesta. Huomatessasi rikkoontuneen laitteen tai varusteen, ilmoitathan siitä välittömästi henkilökunnalle.

Keskuksessa voi harjoitella jäsenenä, sekä asiakkaana ilman jäsenyyttä. Jäsenellä on vapaus harjoitella kuntosalilla oman aikataulunsa puitteissa maksetusta harjoitteluajasta riippuen vuoden jokaisena päivänä klo. 04.30-23.00 välisenä aikana.
Ilman jäsenyyttä pääsee keskukseen harjoittelemaan vastaanoton päivystysaikojen puitteissa seuraavasti:
Maanantai- torstai klo. 12.00-19.00 perjantaina klo. 15.00-18.00

Tullessasi keskukseen jäsenenä, pääset ulko-ovesta omalla magneettikortilla sisään, kirjaudut vastaanotossa olevalle päätteelle ja saat kirjautumisestasi kuitin. Kuitissa näkyy milloin saliaikasi loppuu tai kuinka monta käyntiä on vielä jäljellä.

Ilman jäsenyyttä ilmoittaudu vastaanottoon, suorita käynnistä maksu ja henkilökuntamme ohjaa sinut pukuhuoneisiin sekä harjoittelualueelle. Ensimmäinen treenikerta on aina maksuton. Tullessasi maksuttomalle tutustumiskäynnille, varaudu antamaan vastaanotossa oma nimesi, puhelinnumero, sekä asuinpaikkakunta.

Ulkojalkineet riisutaan vastaanotossa olevaan kenkätelineeseen. Keskuksessa harjoittelu tapahtuu puhtailla sisäjalkineilla. Kuntosalin lattia on kiveä. Jumppasalin lattia on laminaattia. Kehonpainosalissa sekä levypainosalissa on kumimatto.

Asiakas saa liittyessään jäseneksi magneettikortin, joka on henkilökohtainen. Jäsenellä ei ole lupa päästää muita asiakkaita, eikä kavereita sisälle tullessaan itse harjoittelemaan. ”Pummilla” tulleista käynneistä veloitamme sisäänpäästäjältä 50€ maksun lisäksi kuntosalin kertamaksun! ”Pummi” on henkilö, joka tulee kaverin kanssa salille ilman omaa voimassa olevaa korttia tai henkilö,
joka ei ole sopinut tulostaan henkilökuntamme kanssa.

Liittyessäsi jäseneksi, saat oman varaustunnuksen jumppatunteja varten.

Keskuksessamme on tallentava kameravalvontajärjestelmä.

KUNTOSALI
Käytä vain puhtaita sisäkenkiä. Ulkojalkineille on tila aulassa.
Kuntosalilla jokainen harjoittelija palauttaa välineet paikoilleen ja purkaa painot pois tangoista, vie tarvitsemansa tavarat niille varatuille paikoilleen.

Yleisen viihtyvyyden vuoksi, emme suosittele magnesium jauheen käyttöä harjoittelun aikana. Mikäli se on välttämätöntä, käyttäjä puhdistaa laitteet ja ympäristön. Siivoushuone löytyy aulasta!

Desinfiointipulloja sekä paperia löytyy runsaasti ympäri keskusta.

Suosittelemme pyyheliinan käyttöä.

Juomapullojen säilytyspaikka on salin seinustalla tai seinillä olevilla hyllyillä. Vesimukeja löytyy aulan pöydältä ja uudelta puolelta.

Kuntosalilla treenatessa noudatetaan hyviä tapoja. Ei varata penkkiä omille tavaroille, ei omita useampaa laitetta omaan käyttöön yhtä aikaa ja palauttelun aikana annetaan toiselle harjoittelijalle mahdollisuus tehdä sarja välissä.

Ulkovaatteille, repuille ja henkilökohtaisille tavaroille löytyy alakerrasta pukuhuoneet miehille sekä naisille.

PÄIHTEET
Alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksenalaisena keskuksessa harjoittelu ja oleskelu on ehdottomasti kielletty.

JUMPPASALI
Pese kädet ennen saliin menoa ja anna edellisen tunnin jumppareiden poistua rauhassa.

Saavu ajoissa paikalle. Näin kunnioitat kanssa jumppaajia.
Puhelimet pidetään suljettuina jumpan ajan.

Annetaan treenirauha toisille. Mukana oleva uusi jumppaaja saattaa mielellään kuunnella ohjeita ohjaajalta, vaikka ne sinulle olisivatkin jo tuttuja juttuja.

Ota iso pyyhe jumppamatton suojaksi tai käytä omaa jumppa- alustaa.

Erityisesti liikkuvilla tunneilla on syytä pyyhkiä irtohiki pois. Näin varmistutaan siitä ettei tule turhia loukkaantumisia.

Vesipullot pidetään seinustan tai tolppien vierustalla.

Jumpan jälkeen välineet palautetaan niille varatuille paikoille.

Jumppasaliin ei ole tarkoitus tuoda reppuja eikä ulkovaatteita.

Jumppasalia ei ole tarkoitettu henkilökohtaiseksi harjoittelutilaksi.

KEHONPAINOHARJOITTELUHUONE
Ei vettä eikä reppuja saliin. Ovi pidetään suljettuna.
Tämä on tila jossa voit pudottaa/heittää painot lattialle luvan kanssa.

Jokainen harjoittelija laittaa tavarat paikoilleen. Irroittaessasi välipalkit, laitat ne myös takaisin. Mikäli viet saliin lautoja, vöitä tai muuta vastaavaa, palauta ne takaisin omille paikoilleen.

Tankojen paikka ei ole lattialla vaan räkissä!

Huomioi ympärillä harjoittelevat ja noudata hyviä tapoja myös tässä salissa.

Salissa on soitin, jolla voit piuhan kautta soittaa omaa musiikkia. Lähtiessäsi, laita radio päälle.

PUKUHUONEET
Alakerrassa on miehille ja naisille omat pukuhuoneet.
Huoneissa on lukolliset lokerikot, jossa voit käyntisi ajan säilyttää arvotavarat.

Pukuhuoneissa on erilliset vessat sekä pesuhuoneet. Pesuhuoneissa on saippuaa, shampoota, hiustenhoitoainetta.

Miehille ja naisille löytyvät myös hiustenmuotoiluun tuotteita sekä fööni hiusten kuivaukseen.

JUMPPATUNTIEN VARAAMINEN JA PERUMINEN
Tunnit varataan omalla tunnuksella tai soittamalla viimeistään kahta tuntia ennen jumpan alkua. Tunti toteutuu, mikäli kuusi (6) henkilöä on varannut paikan tunnille vähintää kahta tuntia ennen jumpan alkua. Ilmoitamme tekstiviestillä toteutumatta jäävästä tunnista henkilöille, joilla on ollut varaus kyseiselle tunnille. Varauksia voi tehdä kahden viikon päähän.

Varausjärjestelmän kautta varatut paikat voi perua vielä 2 tuntia ennen tunnin alkamista omalla tunnuksella. Tämän jälkeen peruutus tulee tehdä puhelimitse 040-1399930. Varaa paikka jumppaan hyvissä ajoin, näin kunnioitat kanssa jumppaajia ja varmistat omalta osaltasi että tunti toteutuu.

Varauksen pääset tekemään sähköisestä ajanvarauslinkistä.

LAPSET
8-vuotias voi osallistua jumppatunneille vanhemman ollessa mukana, mikäli tunnilla on tilaa. Vanhempana olet vastuussa siitä että lapsesi jaksaa keskittyä tunnin ajan häiritsemättä muita tunnilla olijoita.

12-vuotias voi kuntoilla kuntosalilla vanhemman kanssa.
Vanhempana olet vastuussa lapsesta sekä hänen harjoittelustaan.

Kuntosalilla lapset antavat ”tietä” aikuisille laitteissa ja harjoittelupaikoilla.

15-vuotiaana voi harjoitella ilman vanhempia kuntosalilla ja jumppatunneilla.

Lapsia ei tuoda tiloihimme odottelemaan vanhemman harjoittelun ajaksi eikä muutoinkaan.

HAJUSTEET
Kun tulet jumpalle tai kuntosalille, otathan huomioon kanssa treenaajat. Harjoittelemassa on myös astmaatikkoja sekä hajuste allergisia.

Suihkauttele tuoksut vasta kotona tai keskuksen ulkopuolella. Näin allergisetkin voivat harjoitella saamatta hengitysvaikeuksia.