Hieman taustaa niille, jotka eivät ole koskaan tavanneet minua “Tupua”.  Ikää kertynyt 45 vuotta. Perheessä pari teinixiä ja kääpiokani, joista varmasti kuulette myöhemmin lisää. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi joulukuussa 2010.
Aikaisempaa kokemusta lähes 4 vuotta liikuntakeskuksessa ja asiakaspalvelua oikeestaan koko pieni ikä. Yrittäjänä 5 ja puol vuotta nuoruus vuosina lounasruokalan pitäjänä. Verkostomarkkinoinnin kautta reilu 10 vuotta toiminut itsenäisenä jälleenmyyjänä omalla toiminimellä. Viihdyn asiakaspalvelussa ja saan suuret kiksit siitä kun voin auttaa ihmisiä. Liittyipä se sitten syömiseen, itsensä hoitamiseen tai liikuntaan. Nämä alueet ovat mulle se sydämen asia, jota ei voi mitenkään ajatella järkiperäisesti. Auttamistahto kun ei aina kysy aikaa eikä paikkaa. Se ei tuijota kukkaron paksuutta eikä laskuta tehdyistä työtunneista. Se joko asuu sinussa tai sitten ei.

Aloitin täällä KuntoKulmassa yrittäjän toimintani Ystävänpäivänä 2011. Pääsin kaikkien vaikeuksien jälkeen toteuttamaan yhtä elämäni suurimmista haaveista. Tunne oli aivan mahtava. Seurana ensimmäisenä avaamispäivänä oli rakas ystäväni Heidi, jonka kanssa olemme jo kauan sitten tehneet yhteistä työsarkaa kilpailevassa yrityksessä. Voi niitä aikoja :)
Meni useita vuosia välissä kun olimme vain silloin tällöin yhteydessä, silti tuntui kuin mikään ei olisi muuttunut. Se hetki ennen ovien virallista avaamista oli tosi jännittävä. Tuntui hyvälle, näin sen pitikin mennä. Me kaksi, vakituinen kaksikko. Holaa Loimaa. Tervetuloa treenaamaan kanssamme!

Joo, isot oli saappaat joihin hyppäsin. Jos joku viisas olisi etukäteen tiennyt kertoa mitä edessä on, niin voitte olla varmoja että en olisi ikinä tähän ryhtynyt. Verta, hikeä ja krogotiilin kyyneliä on vuodatettu. Olis sitä hiukan vähempikin vastustus riittänyt mut näin se on aina mennyt. Ei meikäläistä ihan helpolla ole päästetty näissä elämään liittyvissä asioissa ennenkään.
Ensimmäisen vuoden aikana kaatui francis-ketju, johon mekin alussa kuuluimme. Kuntoileville nimenä jää varmasti historiaan suurimpana liikunta-alan pommina 2011, joka teki tuhojaan laajasti monen perheen kukkarolle. Kovan prässin alle joutui myös moni muukin yrittäjä minun lisäkseni. Tässä kohtaa voin todella todeta et yrittäjän elämä ei aina ole herkkua. Ei välttämättä edes jouluna ja juhannuksena !
Eka vuosi takana. Ketjun kaatuminen, jumppasalin lattian ylösnousu, vesivanhinko alakerran tiloissa, uhkailut, kiristys ja jatkuva paine olis voinu heikommalta viedä yöunien lisäksi hermotkin. Toisin kuitenkin kävi. Vanha sanonta, se mikä ei tapa, vahvistaa, pitää paikkaansa. Monta kokemusta rikkaampana, tuhansia euroja köyhempänä mutta rinta rottingilla kohti tulevia haasteita. Ja niitähän tietysti piisaa :)

Tässä kohtaa haluan tuoda esille et jos ei mulla olis ollut täällä apuna Samia, Katjaa sekä aivan mahtavia ohjaajia, olisin ollut kyllä aika lirissä. Yhdessä on kaikesta selvitty ja todettu ties monennenko kerran et mitäköhä tulee seuraavaks eteen ! Kiitos teille kaikille jotka olette olleet mukana ja tukena <3

Hups, kello kerkii…pallojumppa alkaa. Palaan tuhisemaan kotvan kuluttua :D

Uutta kesää kohti liikutaan kovaa vauhtia. Kesäkamppiksia kehitteillä. Suunnitteilla ulkotapahtumaa, pyöräreissua sekä unohtamatta yritys kampanjointia. Täällä loimaalla on varmasti 98 % työnantaja puolella tietämättömiä toiminnastamme. Se onkin tulevan syksyn suurimpia haasteita.
Työntekijään kannattaa panostaa. Yksi sairaspäivä tulee yrittäjälle kohtuuttoman kalliiksi. Muistaakseni summa on 350-500 €:n välillä kaikkine kuluineen. Kun työntekijä voi henkisesti sekä fyysisesti paremmin on se työnantajallekkin etu. Työnteho nousee ja sitä kautta siitä hyötyy työnantajatkin ihan varmasti.  Palataan näiden asioiden tiimoille myöhemmin uudestaan.

About the author : Hannu Salo

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Latest videos

[fusion_portfolio layout="carousel" picture_size="default" text_layout="default" grid_box_color="" grid_element_color="" grid_separator_style_type="" grid_separator_color="" columns="1" column_spacing="" portfolio_masonry_grid_ratio="" portfolio_masonry_width_double="" one_column_text_position="below" equal_heights="no" number_posts="" portfolio_title_display="all" portfolio_text_alignment="default" filters="yes" pull_by="category" cat_slug="" exclude_cats="" tag_slug="" exclude_tags="" pagination_type="default" hide_url_params="off" offset="0" orderby="date" order="DESC" content_length="excerpt" excerpt_length="10" strip_html="yes" carousel_layout="title_below_image" scroll_items="" autoplay="no" show_nav="yes" mouse_scroll="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" /]

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.