Kylläpä oli pitkä fillarireissu :D Kesä mennyt ja suunta kohti syksyä. Ei sitä ehtinyt nahkaansa polttamaan kesälomalla mutta ulkoilusta tuli nautittua täysin rinnoin. Juvan pururata tuli hyväksi testattua ja kyllä se fillarointi jäi sitte melkein siihen mistä se alkoi. Satula tuli kyllä korjattua mutta oma pyörä kun edelleen rullailee ties missä milloinkin.

Eilen aloiteltiin syksyn uudella lukkarilla ja nyt pitää antaa teille ihanille asiakkaille kehuja. Olette hienosti ottaneet vastaan varausjärjestelmän uuden käytön. Suuri kiitos tästä !
Muutos oli monen asiakkaan kohdalla kovasti odotettu. Nyt ei kenenkään tarvitse jättää jumpalle tuloa viime tippaan. Ehtivät hekin hyvissä ajoissa, jotka hieman kaumpaa käyvät.
Lapsiparkkimme on taas avoinna kesätauon jäljiltä. Tuntui uskomattoman hyvälle eilen kun pieni tyttö juoksi syliin ja halasi lujaa :) Parkissa oli Pirjo apuna eilisen päivän. Hienosti oli Pirjo pärjännyt tytön mielestä. Saimme mukavat naurut kommenteista. Tyyliin” et sä sit ookaan ihan vanha ku jaksoit juostakkin” :))
Haluan toivotella kaikille vanhoille ja uusille asiakkaillemme liikunnallista syksyä. Tulkaa ihmeessä tutustumaan ja kokeilemaan. Torstaina 6.9 keskus on auki avointen ovien merkeissä 09-21 välillä. Silloin jumpataan ilmaiseksi. Varataan normaaliin tapaan jumpat ja me palautamme merkkejä takaisin tilille. Aurinkoista alkanutta tiistai päivää :)

About the author : Hannu Salo

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Latest videos

[fusion_portfolio layout="carousel" picture_size="default" text_layout="default" grid_box_color="" grid_element_color="" grid_separator_style_type="" grid_separator_color="" columns="1" column_spacing="" portfolio_masonry_grid_ratio="" portfolio_masonry_width_double="" one_column_text_position="below" equal_heights="no" number_posts="" portfolio_title_display="all" portfolio_text_alignment="default" filters="yes" pull_by="category" cat_slug="" exclude_cats="" tag_slug="" exclude_tags="" pagination_type="default" hide_url_params="off" offset="0" orderby="date" order="DESC" content_length="excerpt" excerpt_length="10" strip_html="yes" carousel_layout="title_below_image" scroll_items="" autoplay="no" show_nav="yes" mouse_scroll="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" /]

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.