Aamulla kahdeksan aikaan pikku kävelylenkki työmaalle. Sitä ollaan sitte “jalkamiehenä”. Fiatti ei tykkää talvesta eikä kylmistä keleistä. Eli osta fiat, siin on kaikki viat!
Joha se on siinä porissu useemman vuoden, joten ihmekö tuo. Kai se on niin, et autoki vanhenee ja sihen tulee “vaivoja”. Onneks ei laturia isompaa vikaa, mut kieltämättä aiheuttaa pientä pohdintaa. .. minä päivänä on omat tunnit, kuinka hikisenä voi kävellä illal pakkases kotiin, paljonko jaksaa kantaa kauppakasseja käsissä (sisältönä usein vähintään 4 -5 litraa maitoo) ja onko esim. tarvetta ajella vaikka turussa käymään. No mut onneks on toi “Samin remontti- ja korjauspalvelu” pelittänyt hyvin :D
Tässä taas iltana eräänä Sami kohi autoni konepellin alla ja viritteli laturia, jotta meitsi pääsee autoilemaan. …Mua kyl oikeesti ihan hävettää!
Näissä tilanteissa tulee aina jälkeenpäin lämmin olo. Kun avun tarve on suuri, on apu joko lähellä tai sit sitä ei ole lainkaan. Olen kyllä onnekas ja erittäin kiitollinen :)
Sitä joskus nuoruusvuosina tuli kropattua millon minkälaista autoa, mutta eihä noita tiedon ihmeitä uskalla edes paljon koskea. Heti joku valo syttyy ja hälyttää vikakoodia :/
Nooh, ensikerralla pärjään jo ilman Samin apua, sillä iltana eräänä tein tuttavuutta konehuoneeseen tutkaillen pultteja ja piuhoja. Selkeesti niille oli omat paikat, mut silti mulla jäi yks ylimääränen ruuvi :D
Hyvin se akun kotelo pysyy muuten kiinni kahellaki pultilla, joten näppäränä tyttönä ajattelin, et ens kerral ku kaara sohlaa ni on helpompi avata vaan pari pulttia ja kytkeä kaapelit. Tää on varmaan sitä kuuluisaa “naisen logiikkaa”!

Autosta päästäänkin asiaan. Enää ei tarvitse kiroten kyttäillä parkkipaikkoja kulmalle tullessa. Nyt niitä on runsain mitoin. Yläkerran väki muutti toisiin tiloihin ja sitä kautta vapautui pihalta runsaasti tilaa. Ei enää tukka putkella kaahailua pitkin kylänraittia parkkikoloa hakien :) Helpottaa varmasti monen keskuksessa asioivan tilannetta.

Mitähän ilta vielä tuo tullessaan ? Koneet on kaatuilleet pitkin päivää ja ohjelma pätkinyt.  Murinaa….. tätäkin kirjoittanu jo pariin kertaan. Tallennan ja hups, en olekaan kirjautunut sisälle…juma..per…eikun siis käynnistän ja odotan.
Välil pistää miettimään tää koneiden ihmeellinen aika. Taitaa olla parempi pitää kahvitauko ja valmistautua illan jumppareihin. Mukavaa alkanutta viikkoa!

About the author : Hannu Salo

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Latest videos

[fusion_portfolio layout="carousel" picture_size="default" text_layout="default" grid_box_color="" grid_element_color="" grid_separator_style_type="" grid_separator_color="" columns="1" column_spacing="" portfolio_masonry_grid_ratio="" portfolio_masonry_width_double="" one_column_text_position="below" equal_heights="no" number_posts="" portfolio_title_display="all" portfolio_text_alignment="default" filters="yes" pull_by="category" cat_slug="" exclude_cats="" tag_slug="" exclude_tags="" pagination_type="default" hide_url_params="off" offset="0" orderby="date" order="DESC" content_length="excerpt" excerpt_length="10" strip_html="yes" carousel_layout="title_below_image" scroll_items="" autoplay="no" show_nav="yes" mouse_scroll="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" /]

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.