Siinä se kesä taas mennä vilahti ja syksykin jo melko pitkällä :D
Uusi viikko, uudet kujeet. Tänään saatiin näytille fasepuukin ihmeelliseen maailmaan tulevan vuoden ensimmäinen tapahtuma. Kille Kujala on tulossa loimaalle ja halukkailla on korvausta vastaan mahdollisuus saada huikeet treenivinkit ja ohjeistus. Rauta taipuu tämän miehen käsissä varmasti melkeen mihin vaan :) Innolla odotan jo tammikuun 12 päivää, jotta pääsen mittailemaan omaa habaa Killen rinnalle :D
Syksy on lähtenyt normiin tapaan käyntiin. Porukkaa aktivoituu kesän jäljiltä pikku hiljaa.
Hauskoja tilanteita tulee vastaan välillä tuolla markettien käytävillä, kun joku sellanen asiakas tulee vastaan, jolla on kesätauko venahtanut hieman normaalia pidemmäksi :)
Tuntuuko kenties tutulle ? :)
Just viime viikolla pohdittiin että missä on meitin ihanat pumpparit?
Joku vuosi sitten piti tehdä paikat teille valmiiksi saliin, ku tunnit oli niin täynnä:)
Viime perjantaina saatiin 19 tunnille ja oli kyllä ihan mahti fiilis. Kyllä oli hieno nähdä jo alkuviikosta ennakkovaraamisen voima. Mitä enemmän on tunnille varauksia jo hyvissä ajoin, sitä enemmän on myös tulijoita! Hyvissä ajoin tarkoittaa päiviä ennen.
Monilla se päivä pitää järjestää ennakkoon koiran pissattajan, lapsenvahtien- ja kuljetusten kanssa. Pitää miettiä syömiset ennen treeniä ja sen jälkeen, kaupassa käynnit, sekä sapuskan laitot. On puolison työvuorot, omat vuorot ja isovanhempien vierailut.
On iltapäivä kerhoo, vanhempain varttia sekä yhtiökokouksia.
Siinä kun teette varauksen ennakkoon, annatte monille mahdollisuuden sopia näitä asioita hyvissä ajoin. Oman kehityksen kauttakin on kiva tietää millon jumpataan ja millon ei :)
Kiitämme kauniisti teitä kaikkia, jotka sen jo teette. Pieni vaiva, mutta iso ilo.
Jos et pääsekään varaamallesi tunnille, ota pikku puhelu kulmalle ja homma on selittelemättä selvä :)
Ja kyllä pitää sanoa, että on se vaan kivampi syödä omakin ruoka oikeaan aikaan, tietoisena siitä että tunnin tai kahden päästä pääsee ohjaamaan tuntia. Meillä ohjaajilla on myös syömisten kanssa välillä aika järjestely. Ughh, olen puhunut! :D

About the author : Hannu Salo

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Latest videos

[fusion_portfolio layout="carousel" picture_size="default" text_layout="default" grid_box_color="" grid_element_color="" grid_separator_style_type="" grid_separator_color="" columns="1" column_spacing="" portfolio_masonry_grid_ratio="" portfolio_masonry_width_double="" one_column_text_position="below" equal_heights="no" number_posts="" portfolio_title_display="all" portfolio_text_alignment="default" filters="yes" pull_by="category" cat_slug="" exclude_cats="" tag_slug="" exclude_tags="" pagination_type="default" hide_url_params="off" offset="0" orderby="date" order="DESC" content_length="excerpt" excerpt_length="10" strip_html="yes" carousel_layout="title_below_image" scroll_items="" autoplay="no" show_nav="yes" mouse_scroll="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" /]

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.