Hups, onpas aika vierähtänyt viime kerrasta :)
Vuosi on vaihtunut, talvi tullut ja ihan justiinsa kohta on tasan kaksi vuotta siitä kun avasimme ovet asiakkaillemme. Näin sitä miettii et mihin ihmeeseen se aika oikein katoaa? Just oli kesä ja kärpäset.  No mut mitä sitä ihmettelemään enempiä.
Sitä on sit ite vanhentunu parilla vuodella. Reppuun on kertynyt runsain mitoin kokemuksia ja elämyksiä. Tästä kahdesta vuodesta vois jopa kirjan joskus kirjottaa, on se ollut senverran värikästä ja tapahtumarikasta. Paljon ikäviä asioita, surua ja mielipahaa mutta myös hyviä asioita.

Näissä yrittäjän saappaissa on huomannut hieman yhtä sun toista.
Opittu on ettei saa luottaa pelkkiin puheisiin, eikä katteettomiin lupauksiin. Ne eivät koskaan mene niinkuin on sovittu. Huomattu on myös että “hyvällä sydämmellä” ei hoideta liiketoimintaa eikä bisnestä. Tiedossa on ollut jo entuudestaan, että asiakas on aina oikeassa, mutta ihan aina ei vaan voi jumppa-aikoja järkätä kaikkien mielen mukaan vaikka sitä kuinka haluaisi. Viikossa kun on tietty määrä tunteja jolloin jumpataan. On tietty määrä ohjaajia, jotka niitä vetävät. Osa heistä on “oikeessa” työssä ja käyvät meillä harrastamassa teidän iloksenne. Osalla on perhettä ja osa tekee ohjauksia myös toisaalla. Kun kaikki aikataulut saadaan sovittua ja päivät järkättyä niin voihan nenä. Siel on yks rouva, jolla sattuu olemaan just “espanjan” kielikurssi ja eikä sitä sitten pääsekään sihen viikon ainokaiseen jumppaan johon oli niin tulossa. Dääm!
Olen siis pahoillani etten osaa lukea ajatuksia enkä myöskään ennustaa ainakaan vielä toistaiseksi. Noista taidoista takuulla olis tällä alalla etua :)
Joku laittaa palautetta sähköisesti ja kiukuttelee ku ei se viikon ainoa venyttelytunti sovi aikatauluun. Samassa ilmoittaa menevänsä kilpailijallle tästä syystä. No mutta toivon että hän sai rauhan sielulleen ja on nyt onnellisesti jossain toisaalla jumppaamassa juuri hänelle sopivaan aikaan. Kiitän kuitenkin teitä kaikkia, jotka olette olleet iloisia siitä että on saatu se yksi tunti venyttelyä lukkariin. On ollut mukava huomata että kyselyn jälkeen siellä kyseisellä tunnilla on ollut kävijöitä vaikka ajankohta ei ole ollutkaan paras mahdollinen.
Kyllä sitä tässä oikeesti yritetään ihan jokaiselle järkätä jotakin. Toiveita otetaan edelleen vastaan. Ihan kaikki ei ole aina mahdollista toteuttaa mutta se tehdään mikä on mahdollista.

Hyvääkin on tähän väliin mahtunut todella paljon. Näin yrittäjänä sitä huomaa et on unohtanut oman sosiaalisen elämän hävyttömän itsekkäästi. Mähä oon aina töissä :D Kyllä sitä on ollu kavereilla totuttelemista ettei siitä Tupusta kuulukaan enää ihan samalla tavalla ku ennen. Se ei silti tarkoita sitä etten muistaisi tai välittäisi heistä. Päinvastoin.
Joku jos kauppais vuorokauteen muutaman tunnin lisää aikaa, niin heti teen kaupat.
Ei vaan meinaa aina päivä riittää kaikkeen siihen mitä haluaa. On ystäviä ja sit on tosi ystäviä. Olen onnekas ja omistan muutamia näitä jälkimmäisiä.
Tuntuu tosi hyvälle kun tietää, että puhelimen päässä on joku, joka ymmärtää ja jaksaa kuunnella kun oikein harmittaa. Asiat on upeasti, kun on lisäksi kotona rakkaita, mahtavat työkaverit ja tunnolliset ohjaajat. Kiitollinen saa myös olla kun on terve. Tälläisena aikana meillä jokaisella pitäisi olla ainakin yksi ihminen, jonka kanssa voi jakaa elämän asioita olivatpa ne sitten hyviä tai huonoja.
Olen saanut ihania ihmisiä ympärilleni tämän kahden vuoden aikana. Olen heistä erittäin kiitollinen.
Vaikka olen sisukkaammasta päästä niin yksin tuskin olisin jaksanutkaan, kyllä se seinä jossain kohtaa itselläkin tulee vastaan. Siitä tulikin mieleen et missä mahtaa kulkea se “jaksamisen raja” ?
Onks se siinä kohtaa kun illal menee nukkumaan ja seuraavaks huomaa et jaaha, kello on senverran et voiki jo nousta ylös ? Vaiko se ku huomaa ettei muista syödä tai juoda ? Vai sillon ku tuntuu siltä et kukaan ei tajua eikä välitä ?
Sitä on menty melkoisessa sumussa välillä mut koko ajan on ollut “vahva tunne” että kaikella on ollut joku tarkoitus. Pitää kokea ikäviä asioita jotta osaa arvostaa hyvää joka on ympärillä. Toisinaan tosin tulee mieleen et kuin kamalan paljon sitä kakkaa pitää kokea? Riittäis kyllä jo!

Samikin on muuten saanut olla muutaman kuukauden rauhassa. Autoon piti sit lopulta vaihtaa koko akku. Sillä se on pelittäny kiltisti koko talven. Voi jukra. Kumma ku ei akutkaan enää kestä ku vajaan 10 vuotta :D Voiskohan niistä valittaa johonkin ?

Ystävänpäivä on huomenna. Lämpimästi toivotan kaikki liikunnasta kiinnostuneet tutustumaan tiloihimme kakkukahvin merkeissä. Jumpataan, pumpataan ja otetaan kupilliset kahdelle edelliselle vuodelle sekä muistetaan ystävää, joka ei vielä ole hurahtanut liikunnalle. Nyt voit tarjota hänelle parin viikon mittaisen tutustumisajan lipukkeella, jonka saat vastaanotosta tai näiltä sivuilta tulostettua. Mikäli ei liikkuminen kiinnosta niin ainaki hyvää kakkua kannattaa tulla syömään :))

Hienosti on vuosi lähtenyt liikkeelle keskuksessa. Innokkaita uusia saimme joukkoomme reilun sata kappaletta tammikuun aikana. Siitä on hyvä jatkaa.
Loimaalla pelikansa on saanut kokea mukavia hetkiä pitkin talvea. Osamme siitä ilosta olemme saaneet salilla, sillä Biisonit ovat joukossamme tekemässä omia treenejään :D

Tästä jatketaan harjoituksia kohti kevättä. Huomenna on suuri päivä monille opiskelijoille.Heillä ”harjoitukset” ovat jo voitonpuolella. Onnittelut! Viettäkää hauska päivä ja tallettakaa se muistojen arkistoon. Huomista päivää odottaen lähden kotiin katsomaan Jutan super diettiä.Siinä mukavasti menee sivussa laiva lakritsit :) Voi ei!!! Ikuinen karkin himo. Mistä se tulee? Ristiriitaista vieläpä ton ohjelman kanssa yhdessä. No mut huomen sit syödään terveellisesti kakkua ja jumpataan hiki päässä ja vatsa kippurulla. Nähdäänpä siis salilla ;)

About the author : Hannu Salo

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Latest videos

[fusion_portfolio layout="carousel" picture_size="default" text_layout="default" grid_box_color="" grid_element_color="" grid_separator_style_type="" grid_separator_color="" columns="1" column_spacing="" portfolio_masonry_grid_ratio="" portfolio_masonry_width_double="" one_column_text_position="below" equal_heights="no" number_posts="" portfolio_title_display="all" portfolio_text_alignment="default" filters="yes" pull_by="category" cat_slug="" exclude_cats="" tag_slug="" exclude_tags="" pagination_type="default" hide_url_params="off" offset="0" orderby="date" order="DESC" content_length="excerpt" excerpt_length="10" strip_html="yes" carousel_layout="title_below_image" scroll_items="" autoplay="no" show_nav="yes" mouse_scroll="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" /]

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.