Morjensta viiden vuoden takaa :))
Kylläpä on aika hurahtanu! Eletäänkö jotain nopeutettua ajanjaksoa?
Noo, oli niin tai näin, onneks on kesä tulossa.  Pääsee pyörällä surruttelemaan :D
Siitä tuliki mieleen yks juttu…
Tässä vuoden vaihteessa, kun lopulta sain kolmen vuoden jahkailun päätökseen ja luovuin spinni tunneista pyörineen, tuli sit yks pyörä hommattua kotiinkin.
Ekalla viikolla sitä poljin tietty erittäin innokkaasti töitten ja jumppien jälkeen, mut sen jälkeen se on lähinnä ollut olkkarin koristeena :D
Eija muistaa aina toisinaan muistuttaa siivouksen yhteydessä, et oonko muistanu pyyhkii siittä pölyt :))  Joopa joo. Kyllähä se ainaki omalla kohtaa on toi pyöräily enempi kesän juttu ulkona auringon paistaessa ja lintujen laulaessa.
Siinä onki sit tulevana viikonloppuna edessä fillarin huolto ja eka pikkulenkki!

Ekasta pikkulenkistä tuli mieleen tää oma luonne.
Viime viikonloppuna piti kävästä juvalla kattomas josko jo pururata kuivannut.
Siin sitte tuli vitosen lenkki käveltyy ja tottaha toki piti kokeilla juosta sitte se toinen vitonen siihe päälle. Loppu ilta ja seuraava päivä ei ollukkaa enää niin hieno fiilis.
Leikattu polvi ei tykänny moisesta pikkulenkistä ollenkaan. Ei päässy kyykkyyn ja kävely tuntu lähinnä siltä ku kaks luuta ois lonksunu vastakkain polvissa joka askeleella :D  No mut toisaalta tuli talven jälkeen kokeiltuu miltä juokseminen tuntuu ja tuntuha se :)

Vappuki siinä sitte meni!
Kulmalla oli poikkeuksellinen jumppatunti. Simaseko-ohjelma :)
Kivalla porukalla vedettiin hyvät treenit. Kieltämättä oli aika lämpimät fiilikset ku päässä oli sellane kunnon “mummo peruukki”. Mulla ku tota tukkaa on jo muutenki paksusti ni sihe viel kunnon keko kikkuraa päälle. Eijalla oli pitkät plondit hiukset ja Miialla pinkki polkkatukka :)  Eija, siis joka on nuorempi tyttäreni, oli päättänyt vahvasti että tänään äitiä kyykytetään oikeen kunnolla. Ei riittäny että vedin ensin oman osuuteni jumpissa vaan piti jäädä hänen run tunnille ja sitte vielä pari kyykkybiisiä rvp:stä illan päätteeksi. No jokainen voipi kuvitella mitä meil tehtiin vapun päivä!
Mun polvet ei ollu kunnol toipunee vielä siittä viikonvaihteen pikkulenkistä. Siispä vappu hurmiossa ei hurrattu, pikemminkin ähisty ja puhistu :D
Kivaa oli päästä Eijan ohjaukseen ja kiva oli run tuntikin!
Jumpan jälkeen lähettiin porukalla Lankoon syömään. Mukava ja erilainen vappu ;)

Tästä sitte taas jatkamaan päivän hommia. Edessä kirjanpitoa, move tunti ja paperihommia. Toi tietosuojalaki uudistus pitääki huolen siittä että saa varmasti tarpeeks istuu persiillään tässä päätteellä!
Mukavaa toukokuun alkua ja palataan taas sorvin ääreen!

About the author : Hannu Salo

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Latest videos

[fusion_portfolio layout="carousel" picture_size="default" text_layout="default" grid_box_color="" grid_element_color="" grid_separator_style_type="" grid_separator_color="" columns="1" column_spacing="" portfolio_masonry_grid_ratio="" portfolio_masonry_width_double="" one_column_text_position="below" equal_heights="no" number_posts="" portfolio_title_display="all" portfolio_text_alignment="default" filters="yes" pull_by="category" cat_slug="" exclude_cats="" tag_slug="" exclude_tags="" pagination_type="default" hide_url_params="off" offset="0" orderby="date" order="DESC" content_length="excerpt" excerpt_length="10" strip_html="yes" carousel_layout="title_below_image" scroll_items="" autoplay="no" show_nav="yes" mouse_scroll="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" /]

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.