Komiat on ollu kelit ulkoilla!
Eilen illalla tuli käytyy powerin jälkeen heittämässä17 kilsan fillarilenkki.
Tuuli oli iha mahoton, mut kyl se taival siinä taittu ja pää sai hyvää tuuletusta :D
Tän aamunen hölkkälenkki ei enää menny yhtä sujuvasti ku edellinen. Ei ollu kroppa ehtiny yön aikana palautumaan eilisen päivän treeneistä ja sen kyllä huomasi. Sisulla sitä vaan meni lenkin läpi ja voittajana kotiin ja töihin :)
Palautuminen ja lepo ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin varsinainen treenikin.
Joku viisas joskus sanonu et jos treenaa pari kertaa viikos kovaa, pitäs tuplasti tehä palauttavaa treeniä. Kysymys kuuluu, kuka tekee?
Venyttely, jooga, dynaamiset ja avaavat liikkeet, rullailu, pitkän kaavan kautta saunominen, rento kävely, pyöräily tai vaikka uinti. Siinä muutamia vaihtoehtoja siihen palauttavaan.
Hyvä pitää mielessä että kehitys tapahtuu levossa.
Mikä sitte on kovaa ja mikä ei, se onki iha toinen juttu.
Tästä päästään aasinsiltaa pitkin asiaan, joka tulee esille lähes joka päivä jumppatunneilla.
Mukavuus alueelta poistuminen :D  Kuka tietää oman alueensa?
Onks se tunne kun silmissä sumenee, vaiko se hetki kun sisäinen demoni saa sut valtaansa vieden mennessään ajan ja paikan tajun? Vaiko se kun näät viereisen kaverin vetävän apinan raivolla ja saat siittä voimaa vetää itekki pikkasen lujempaa?
Ihan huikeeta nähdä päivittäin myös teitä, jotka tartutte tsemppiin ja annatte ittenne monstereille :) Pitää muistaa myös että jokaisella meillä on omat syymme käydä jumpassa ja salilla. Aina ei tarvi mennä lujaa eikä kuulukkaan. Liikunnan ilo ja sen terveysvaikutukset, kunnon koheneminen, kaloreitten polttaminen, hetki itselle omaa aikaa, työpäivän päälle nupin nollaus tai vaikka sosiaalinen hetki yhdessä kaverin kanssa ovat erittäin hyviä syitä itsensä liikuttamiseen. Tänään on Eijan fuki viedä teitä eteenpäin omilla tunneillaan ja mulla on niinsanottu lepopäivä :) Palauttavaan harjoittelua tiedossa. Venyttely 45 minuuttia!
Tee itsellesi hyvää ja tuu kokeilee tunnille. Kroppa kiittää ja mieli rentoutuu :)

About the author : Hannu Salo

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Latest videos

[fusion_portfolio layout="carousel" picture_size="default" text_layout="default" grid_box_color="" grid_element_color="" grid_separator_style_type="" grid_separator_color="" columns="1" column_spacing="" portfolio_masonry_grid_ratio="" portfolio_masonry_width_double="" one_column_text_position="below" equal_heights="no" number_posts="" portfolio_title_display="all" portfolio_text_alignment="default" filters="yes" pull_by="category" cat_slug="" exclude_cats="" tag_slug="" exclude_tags="" pagination_type="default" hide_url_params="off" offset="0" orderby="date" order="DESC" content_length="excerpt" excerpt_length="10" strip_html="yes" carousel_layout="title_below_image" scroll_items="" autoplay="no" show_nav="yes" mouse_scroll="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" /]

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.