Viikonloppuna tuli avattua kesän pyöräilyt. Kylläpä oli mukavaa taas pitkän talven jälkeen. Sain Samin tuunaamaan hiukan tankoa mut satula oli jäänyt hiukan matalalle. Kerrottakoon et tää pyörä ei ole oma vaan vanhemman tyttären, Saijan. Olen ominpäin ominut hänen fillarinsa, johtuen siitä että mun fillari on siirtynyt huomaamatta hänen käyttöönsä jo reilu vuosi sitten. Niinpä sitä meikä polkee tuolla kylillä nuorten tunturilla jossa tuunattu jopon tanko. Reilu 30 kilsaa tuli viikonvaihteessa ajeltua. Satula ei tiettykään ole mikään pehmustettu versio, vaan pieni ja kova. Noh, näillä mentiin.
Ensimmäinen kilsa takana ja irtos heijastin, takalokari rämisi niin et sain pysähtyy monta kertaa ku luulin et se putoo. Sielt oli poikki koko toinen puoli. Joku fiksu oli sen joskus aikanaan solminut rautalangalla kiinni. Jarrut rahisee…..varjele miten nuoret saa kaikki hajalle.?
Yritin keskittyä oleelliseen. Ai miten hyvälle luonto tuoksui, linnut lauloivat ja koivut näyttivät todella kauniille uusien lehtien kanssa. Nautinto johon helposti jään koukkuun. Luonnon tuoksu ja mukava vauhti tekee kyllä hyvää mielelle ja kropalle.
Lauantai reissun jälkeen pesin pyörän ja suoritin pikku huollon. Satulan asentoa alaspäin, rasvaa ketjuihin ja rautalangan uudet viritykset.

Sunnuntai päivän keli oli taas loistava. Suuntana sama lenkki kuin lauantaina. Alkumatkan iso pomppu teki mulle tempun. Pahuksen satula. Se nousi pystyyn ! Siinä sitten koetin polkea innolla polvet “suussa” ja satula päin P…ttä ihan kirjaimellisesti ! Olin varmasti huvittava näky :D  Takuu varmaa on et tuolla ei voi enempiä ajella ilman uutta virittelyä. Taidan turvautua Samin “remontti ja korjauspalveluihin” Näillä fiiliksillä kohti uutta liikunnallista viikkoa :)

About the author : Hannu Salo

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Latest videos

[fusion_portfolio layout="carousel" picture_size="default" text_layout="default" grid_box_color="" grid_element_color="" grid_separator_style_type="" grid_separator_color="" columns="1" column_spacing="" portfolio_masonry_grid_ratio="" portfolio_masonry_width_double="" one_column_text_position="below" equal_heights="no" number_posts="" portfolio_title_display="all" portfolio_text_alignment="default" filters="yes" pull_by="category" cat_slug="" exclude_cats="" tag_slug="" exclude_tags="" pagination_type="default" hide_url_params="off" offset="0" orderby="date" order="DESC" content_length="excerpt" excerpt_length="10" strip_html="yes" carousel_layout="title_below_image" scroll_items="" autoplay="no" show_nav="yes" mouse_scroll="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" /]

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.