Palautteet ovat olleet nyt ajankohtaisia. Tuoreiden ohjaajien tiimoilta, keskuksen kehittämisen kannalta sekä asiakkaiden viihtyvyyden ja toiveiden puolelta.
On aivan loistava keksintö tämä netin kautta toimiva systeemi. Voit sanoa mielipiteesi, olkoon sen sisältö ruusua tahi risua etkä joudu siitä vastuuseen eikä kukaan mutise jälkeenpäin et “kuka niin sano”. Asiaa ku miettii hetken, niin tilanne, jossa palaute kohdistuu ohjaajaan tai johonkin vakavampaan asiaan johon mielestäsi meidän tulisi puuttua, olisi kyllä todella tärkeää olla tiedossa palautteen yhteystiedot.
Voimme täällä spekuloida, aiheuttaa hämmennystä ja lisätä epätietoa toinen toistemme keskuudessa, mutta emme pääse sillä kovin pitkälle. Toki nimetön palautekin on parempi kun ei mitään. Haluan muistuttaa että palautteen antajan henkilöllisyys pysyy minun takanani. Olkoon asia minkälainen tahansa. Olisi huomattavasti helmpompi toimia ja reagoida kun voisin mahdollisesti kysyä vaikka lisää. Olemme saaneet tosi vähän palautteita noin yleisellä tasolla. Uskon sen olevan tyytyväisyyden merkki.
Toisaalta ohjaajana odotan myös palautteen saamista. Se on se keino jolla voin kehittää itseäni paremmaksi ohjaajaksi ja ottaa paremmin huomioon asiakkaiden tarpeita. Tämä opiskelu ei tule koskaan valmiiksi :)
Näissä ajatuksissa haluan teitä rohkaista. Kiitos teille kaikille jotka tulette suoraan kertomaan ajatuksia ja toiveita. Se on sitä parhautta.
Nyt jään odottelemaan postiloorani täyttymistä :D

About the author : Hannu Salo

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Latest videos

[fusion_portfolio layout="carousel" picture_size="default" text_layout="default" grid_box_color="" grid_element_color="" grid_separator_style_type="" grid_separator_color="" columns="1" column_spacing="" portfolio_masonry_grid_ratio="" portfolio_masonry_width_double="" one_column_text_position="below" equal_heights="no" number_posts="" portfolio_title_display="all" portfolio_text_alignment="default" filters="yes" pull_by="category" cat_slug="" exclude_cats="" tag_slug="" exclude_tags="" pagination_type="default" hide_url_params="off" offset="0" orderby="date" order="DESC" content_length="excerpt" excerpt_length="10" strip_html="yes" carousel_layout="title_below_image" scroll_items="" autoplay="no" show_nav="yes" mouse_scroll="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" /]

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.